Самолетът на саудитския принц предлага невиждан лукс (Снимки)

Гласувайте за статията

Самолетът на саудитския принц струва 8 милиона долара

Самолетът на саудитския принц предлага невиждан лукс. И докато голяма част от саудитското кралско семейство залага на купуването на скъпи вили или дворци, то саудитският принц Халид бин Салман е решил да заложи на удобството при летене.

Самолетът на саудитския принц е един от най-луксозно обзаведените самолети и има всичко необходимо за живеене. Халид бин Салман пътува често, защото е посланик в САЩ и може би затова е похарчил колосална сума за обзавеждането на самолета си.

Според някои таблоидни издания обзавеждането на  самолета на саудитския принц е излезнало  осем милиона долара. Появиха се обвинения за колосалната сума, която принцът е похарчил за самолета по време на мандата си. Според тях той е харчел 30 000 долара на час за луксозния „Боинг 767”.

Самолетът разполага с огромна основна спалня и 63 места за сядане. Интериорът му е направен по поръчка и може да се конкурира и със супер луксозните хотелски стаи. Самолетът има и специален офис за саудитския принц, където той провежда специалните си срещи.

Докато сте в този самолет ще се почувствате така, както и в най-луксозния хотел на земята. Спалнята тук е огромна и определено няма да ви липсва пространство за сън. Банята в самолета е изключително просторна и уютна и надминава и най-луксозните бани в различни домове по света. Кабинното пространство е 106 кв. метра и предлага високи тавани, за да могат пътниците да се чувстват комфортно.

Самолетът на саудитския принц предлага невиждан лукс

Самолетът на саудитския принц предлага невиждан лукс

В самолета не липсват най-модерните технологии. Той предлага развлечения за дълги полети и гарантира, че няма да ви е скучно. В него има Wi-Fi връзка, шест DVD плеъра с екрани и седем телевизора, на които може да се насладите на най-големите кино продукции.

Самолетът разполага с огромна основна спалня

Самолетът разполага с огромна основна спалня сн. tocka.com.mk

Самолетът има и специален офис за саудитския принц

Самолетът има и специален офис за саудитския принц

Банята в самолета е по-голяма и по-луксозна от повечето домове по света

Банята в самолета е изключително просторна и уютна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар