Райна не слиза от самолета: Направи 25 полета за 30 дни! (още подробности)

Гласувайте за статията

Райна се скъса от пътувания, но това не й пречи ни най-малко!

Бишвата на Коцето – Райна се спука от пътувания. Певицата и без друго е известна с манията си по пътешествия, но този път надмина себе си. Тя постави своеобразен рекорд с цели 25 полета само за 30 дни.

Райна

Бившата на Коцето – Райна направи 25 полета за 30 дни на турнето си

Причината за това е турнето й до САЩ и Канада, каквото не е правила май друга певица преди това, пише вестник „Телеграф“. В момента тя си почива заслужено в родния Сандански, като вероятно планира къде да бъде следващата й почивка.

По време на турнето Райна е изнасяла тричасови концерти с всичките си хитове, както и любими песни на българските емигранти зад океана. Знаем, че Пилето може да пее добре и народни песни, които са обичани от нашенците извън родината.

„Много бях щастлива да видя, че хората, които са идвали на концертите ми през 2012 и 2016 отново бяха част и от това мое турне. Много се надявам през 2020 година отново да направя един тур в Америка.

Организацията беше много добра. Хората, които ме поканиха бяха много мили. Публиката ми беше супер весела и всичко това ме накара да се чувствам истински щастлива, дори ми се оставаше още малко.

Но вече имам концерти в България, дори след като се върнах, веднага трябваше да пея в Свиленград.

Сега вече програмата ми е пълна до края на август. Така че се отдавам на работа, на записи, на нови песни и оставям пътуванията за малко по-нататък“, призна в свое интервю Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар