Предизвикателството на Мариела Нордел взриви мрежата: Виж какво поиска устатата чаровница!

Предизвикателството на Мариела Нордел взриви мрежата: Виж какво поиска устатата чаровница!
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел остави с отворени усти потребителите в мрежата!

Устатата Мариела Нордел не спира да шашка с мненията, коментарите, а сега и предизвикателствата си. След смразяващите новини за бомбите, пуснати над Сирия, кулинарката от Вип Брадър реши да се прави на шпионин или разузнавач.

Мариела Нордел

Мариела Нордел иска да я изпратят като пратеник в Сирия, за да разузнава

Мариела Нордел смая всички с предизвикателството, което отправи от личната си страница в мрежата. А именно някоя от централните ни медии да я командирова до Сирия. За да може тя да разследва и да се върне оттам с ценна информация. Която явно няма кой друг да изнамери.

Ето какво сподели Мариела Нордел в профила си, а тепърва ще видим дали идеята й ще бъде приета на сериозно, камо ли приета от някого.

„Навремето, който си беше хубав, си беше хубав. И грозничките си го знаеха. Не си правха илюзии и не се бутаха, където не им е мястото. Сега всека кифла с пари може да се тунингова…

Преди, който си беше умен, си беше умен. Сега ни пускат партенка „бомбандирахме химически складове в Сирия“ и никой не си задава въпроса, ако вътре е имало бойни химически вещества, защо след бомбандировката няма последствия, няма следа от тях???!!!.

Има ли медия, която би се наела да ме изпрати до Сирия, за да проуча на място как стоят нещата? Аз съм готова! И ще го направя не само в името на истината, но и заради нас самите, заради децата ни.
Отправям предизвикателство!“, заяви Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар