Митьо Очите не е на себе си

Митьо Очите не е на себе си
5 (100%) 1 vote

Митьо Очите прекара празниците в притеснения

Митьо Очите не е на себе си след събитията от последните дни. Майка му закъса със здравето. Родителката на мафиота прекара инфаркт и след случилото се той трепери над нея.

Точно на Великден съседите на леля Станка в несебърското село Кошарица останали изненадани, виждайки Митьо Очите да паркира лъскавото си порше пред къщата й.

Несебърският бос не се отделя от родителката си и се страхува да не й се случи нещо лошо. Доскоро възрастната жена дори карала собственото си такси. Благодарение на тази дейност тя припечелвала допълнително. Но след инфаркта била принудена окончателно да се откаже от това.

В основата на влошеното й здравословно състояние е не само възрастта, но и стреса покрай разстрела на сина й. Наскоро Митьо Очите се прости и с голяма част от имуществото си. Държавата конфискува част от активите му на стойност около 2,4 млн. лв.

Митьо Очите загуби не само голяма част от имотите си, но и от лъскавите возила, влизащи в автопарка му. Леля Станка приела много тежко случващото се. Запознати разкриват, че тя се поболяла от мъка.

Негативните новини и клюките по адрес на сина й винаги се отразявали много лошо на възрастната жена. След всяка прочетена новина тя вдигала кръвно.

Но най-тежко от всичко случило се, майката на Митьо Очите прие престоя му в затвора. През 2008 година той беше осъден на четири години и половина лишаване от свобода.

Несебърският бос сключи сделка с прокуратурата, признавайки се за виновен по повдигнатите срещу него обвинения за организиране на престъпна група и разпространение на забранени вещества, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар