Ирена Милянкова в секта, която поощрява раждането на още и още деца?

Ирена Милянкова в секта, която поощрява раждането на още и още деца?
5 (100%) 1 vote

Ирена Милянкова очаква шеста рожба

Моделката Ирена Милянкова очаква 6-ата си рожба

Защо Ирена Милянкова не спира да ражда още и още деца? – питат фенове на моделаката, които трудно вярват във версията, че тя просто обича бебета – пише в. „Уикенд“. Много от почитателите й се притесняват, че може да е влязла в тайна секта и това да е основна причина за многобройното й потомство – отбелязва изданието.

Преди броени дни стана ясно, че бившата жена на Чолата, която в момента е на 32 години, е бременна с шесто поред бебе. Само преди 2 години тя роди най-малката си дъщеря Виктория, която е плод на любовта с втория й съпруг Никола Чолаков, а от първия Росен Чолов има други 4 деца.

„Толкова много деца раждат само в ромските махали“ – отсякоха клюкари по адрес на блондинката. Други обаче се зачудиха дали няма по-дълбока и тайна причина, която кара Ирена Милянкова да иска още бебета. Самата тя е категорична, че въпросът с броя на децата й си е нейна работа и не е длъжна да дава публични обяснения за това.
Според запознати има поне десетина секти в България, които не само забраняват предпазването от бременност, но и изискват от последователките си да раждат толкова често, колкото им е възможно. В САЩ например такови изискване има религиозни общности като амишите и мормоните – отбелязва изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ирена Милянкова в секта, която поощрява раждането на още и още деца?”

  1. Кети

    апр. 15. 2018

    Големи идиоти. Нейна си работа, те ли я хранят? Красива жена, нека даде живот на още деца, които ще наследят красотата и. Кой да ражда?

Добавете коментар