Краят на света идва! (Броени дни остават до него)

Гласувайте за статията

Краят на света е на 23 април

Краят на света наближава. Хиляди пъти сме чували това твърдение. Дали този път наистина ще дойде краят на света ще видим само след 10 дни според новата теория. „Дейли мирър” съобщи новата дата, която според изданието е на 23-ти април.

Краят на света не веднъж е бил предсказван, но засега безуспешно. Имало е хиляди теории кога точно ще е той, но винаги са били грешни. Земята така и не се сблъска с планетата Нибиру през октомври миналата година, както се очакваше. Маите също се опитаха да предскажат този край, но без успех. Теориите за сблъсъци с астероиди до този момент сe оказаха напълно грешни.

Изданието „Дейли мирър” съобщава нова дата за края на света. Тя е на 23-ти април 2018-та година. Остават само десет дни до тази дата. Точно тогава Слънцето. Луната и Юпитер ще застанат в една линия в съзвездието Дева и това ще бъде знак за Второто пришествие. Тогава Исус Христос ще възкръсне отново и ще се завърне, за да накаже всички грешници на земята. През нощта на 23-ти април ще се появи и митичната Планета Хикс, известна под името Нибиру.

Един от новите пророци, Дейвид Мийд, предрича, че на тази дата ще има масови изригвания на вулкани. Изданието обаче успокоява своите читатели, че Мийд в миналото не веднъж е грешил с апокалиптичните си прогнози.

По-рано друг пророк съобщи друга дата за края на света. Матю Джийн-Марк Джоузеф Родриг твърди, че е открил точната дата на края на света в Библията. Според него в Откровението на Йоан има пасаж, който казва кога ще приключи живота на нашата планета. Той изчислява, че тази дата е 24-ти юни 2018-та година.

Краят на света е на 23 април

Краят на света е на 23 април

23-ти април или 24-ти юни е края на света ще разберем съвсем скоро коя е вярната дата на това апокалиптично събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Краят на света идва! (Броени дни остават до него)”

  1. Джендо Джендов

    апр. 14. 2018

    У-у-у-жассс!!!! Няма да успеем да приемем Истанбулската конвенция!!!!!

Добавете коментар