Мис Бони показа снимка на Емилия преди операциите: Това й е реалното лице и нос!

Мис Бони показа снимка на Емилия преди операциите: Това й е реалното лице и нос!
5 (100%) 1 vote

Мис Бони показа промяната в лицето на Емилия  – вижда се, че си е правила операции!

Мис Бони може и да си изпати жестоко. Топ гримьорът на звездите жестоко компрометира певицата Емилия. Той си навлече гнева на звездата на „Пайнер” заради нейна стара снимка от преди десетина години.

Емилия

Мис Бони показа снимка на Емилия, на която тя е различна, макар да е обилно намазана с грим

Като я публикува на личния си профил. След като я видяла Емилия буквално побесняла от ярост.

Певицата не само загърби миналото си с хазартния бос Коко Динев, но и визията си от миналото. Поп фолк дивата има две деца от бизнесмена от Сандански, но той вече е дълбоко затворена страница за нея.

Емилия има множество пластични операции по себе си, но най-очевидна е тази на носа й. До операция на обонятелния си орган тя прибягнала след катастрофа, поне така гласи официалната версия. Само че мнозина коментират друга истина.

Публична тайна е, че Коко Динев често е посягъл физически на своята жена, докато живеели под един покрив. И заради поредната „физическа трансформация” на Еми й се наложило да легне под ножа, за да си ремонтира носа.

Докато живееше с него, поп фолк изпълнителката криеше тези грозни факти. Сега, след като двамата са вече окончателно разделени, тя често споделяла грозни подробности от тяхното съвместно съжителство.

На старите фотоси Емилия е със стария си нос, червеникави коси, никакви скули и много по-тънки вежди. Днес тя е коренно различна, затова не иска да видят бял свят старите й снимки.

Според запознати Емито направо изтерясала след като Мис Бони публикувал снимките от старите ленти.

Нищо чудно новият й приятел, арабския милионер учтиво да помоли гримьора да изтрие тези компромати, за да не смущава спокойствието на Емилия. Бизнесменът Жорж Башур трепери над любимата си и не иска нищо да я безпокои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар