Ти да видиш: Свекървата на Светлана Василева влюбена в нея! (двете заедно на първия ред на „Капките“)

Ти да видиш: Свекървата на Светлана Василева влюбена в нея! (двете заедно на първия ред на „Капките“)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева и майката на Гущеров – Анелия станаха първи приятелки!

Сън ли е това, или реалност?! Приказките за омразата между снаха и свекърва бяха категорично опровергани. От Светлана Василева и майката на Християн Гущеров – Анелия.

Светлана Василева

Светлана Василева и свекърва й Анелия снощи бяха заедно на „Капките“, станаха си първи дружки

Двете дами не само се спогаджат добре, а явно са направо влюбени една в друга. Доказателството за това са самостоятелните им почивки и снощната забава в шоуто „Като две капки вода“.

Анелия и Светлана бяха настанени на първия ред в залата като очевидно бяха дошли да подкрепят дружката на Василева – Златка Райкова. Е, Русата Златка хич не се справи с образа на Слави Трифонов, но той беше твърде висока топка.

За сметка на това Светлана Василева и свекърва й родиха добра новина за медиите. Няма как да не отбележим огромната разлика в отношението на Анелия към Светлето и към бившата й вече снаха Мария.

Никога, нито веднъж по време на брака си с Гущеров, Мара Отварачката не беше засичана със свекърва си. Именно фактът, че родителката му откровено не може да понася Мария, беше и една от причините за влошените отношения и развода с Християн.

Ако зависи само от това, то с лекота можем да предвидим един дълъг и стабилен брак за Гущеров и Светлана Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар