Скандал: Николай Бареков с шокираща истина за Сашо Диков! (ето колко взимал той и някои от колегите му)

Скандал: Николай Бареков с шокираща истина за Сашо Диков! (ето колко взимал той и някои от колегите му)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков скандализира с поста си за Сашо Диков в социалната мрежа!

Бившият журналист и депутат Николай Бареков хвърли бомбата с неочаквано разкритие за Сашо Диков. И то само часове, след като стана ясно, че журналистът е напуснал „Шоуто на Слави“.

Сашо Диков

Николай Бареков взриви с разкритие за заплатите на Сашо Диков и още негови колеги журналисти

Както се разбра, Диков ще води свое предаване в телевизия „Евроком“. Той изкара няколко седмици на хранилка при Слави Трифонов, но явно предпочита сам да си е шеф.

Предложението в Евроком му харесало и това, което заяви бе, че в момента с Дългия са дори в още по-добри отношения от преди. Той не му се разсърдил, че напуска и му пожелал късмет и успехи в новото предаване.

Постът на Николай Бареков дойде малко след това и ошашави потребителите в мрежата. Защото касае парите, които взимат журналисти от рода на Диков. Ето какво написа Бареков.

„Без да бъда разбиран погрешно. Не ми и пука. Но да си знаете: Дикофф печели колкото 2-ма евродепутата месечно и колкото 4-5 български. Баба Люба и малко отгоре.

Баджаците в лицето на Хекимян, Викторчо, Цолова, Жени Баджакова – минимум колкото един евродепутат и колкото поне трима цървула от БГ парламента.

Парите им идват основно от хазарт, тоест от талончетата дето се търкат. На някои и под масата. Следващият път да си знаете, че революцията не става с пари. Става с много пари. Питайте Левски“, написа Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар