Василена Гръбчева рухна след раздялата с Антон Хекимян

Василена Гръбчева рухна след раздялата с Антон Хекимян
5 (100%) 1 vote

Василена Гръбчева преживява тежки дни след раздялата с Антон Хекимян

Връзката на Антон Хекимян и Василена Гръбчева продължи цели 5 години. Наскоро блондинката сподели, че всички между тях вече е приключило. Но въпреки това, двамата продължават да общуват като добри приятели.

Телевизионерката имала комплекси по отношение на външния си вид. Тя изживявала тежко не само неслуките в личния си живот, но и в работата.

Антон Хекимян нито веднъж не се опитал да я разбере и поради тази причина Василена Гръбчева винаги се обръщала към специалист, за да се справи с душевните кризи, в които изпада.

Но благодарение на работата си, красавицата бързо се възстановявала. При заснемането на репортажите си тя често се срещала с хора, които живеят на ръба на нищетата.

В такъв момент тя осъзнавала, че е истинска късметлийка и трябва всеки ден да е благодарна и щастлива за това, че е здрава и живее добре.

Но с най-голям драматизъм за нея бил изпълнен мигът, в който научила. че има проблем с щитовидната жлеза. В юношеските години Василена била диагностицирана със заболяване на жлезата.

Наложило се да я оперират. Но проблемите, свързани с деликатната жлеза и до днес създават проблеми на водещата.

Раздялата с Антон Хекимян влошила състоянието на репортерката. Тя изпаднала в депресия при мисълта, че вече е навършила 30 години, а все още не е открила подходящ баща за бъдещите си деца, пише „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар