Нона Йотова подлуди редиците на БСП

Гласувайте за статията

Често радва съпартийците си с билети за театър

Актрисата Нона Йотова, която понастоящем е народен представител от партията столетница, подлуди редиците й.

Истината е, че Нона Йотова се е превърнала в истинска звезда в партийните редици. Това споделят мнозина от депутатите от групата на червените.

Актрисата се ползва с особен статут сред колегите си, тъй като била една от най-известните персони в редиците им.
Някои се пънат като грешни дяволи с години, за да бъдат забелязани от медиите и името им да се запомни.

Нона Йотова

Често радва съпартийците си с билети за театър

За разлика от тях Нона Йотова няма този проблем. Едва ли има човек, който да не я познава от изявите й на сцената. Актрисата, която освен това е и певица пък не пропуска да изненада колегите си от червените редици с някой и друг музикален поздрав. По този начин оправя настроението за деня им и им вдъхва сили.

Преди няколко седмици някои от представителите на червените редици решили да излязат на ресторант, за да се почерпят. В типичния за нея стил Нона Йотова хванала китарата и не спряла да изпълнява музикалните желания на колегите си през цялата вечер.

Освен това Нона Йотова редовно радва народните представители от партията-столетница с билети за театър. Почти няма театрална постановка, в която тя участва и да не е посетена от някой от червените парламентаристи.

Народните представители Георги Михайлов и Надя Клисурска-Жекова, са сред най-близките приятели на Нона Йотова в Народното събрание.
Това, че са неразделни по цял ден се вижда от всички. Малцина обаче са наясно с факта, че те често се забавляват заедно в извънработно време.

Припомняме, че в началото на декември миналата година, Нона Йотова скандализира червените редици и разбуни много здраво духовете на обществото. Причина за това стана гореща снимка, която актрисата пусна от банята си.

Въпросният фотос едва не докара председателя на БСП Корнелия Нинова до инфаркт, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар