Потрес: Решението на Мария Илиева втрещи всички! (още подробности)

Потрес: Решението на Мария Илиева втрещи всички! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Мария Илиева явно не може да разчита на Георги Михайлов и това си личи!

Певицата Мария Илиева не слиза от страниците на пресата откакто роди. Причината за това обаче не е малкият й син Александър – да е жив и здрав, а уж половинката й Георги Михайлов.

Мария Илиева

Решението на Мария Илиева втрещи всички

Бащата на бебето се появи до Мария само веднъж и това беше по време на раждането на Алекс. След това той отново си би камшика и се отправи към дома си в Белгия.

Както вече знаем, Жоро не си направи труда дори да напише две думи в профила си за своя син и любима. Нито по време на бременността, нито след раждането, нито днес – снимките и постовете му са като на напълно свободен и необременен от грижи младеж.

Явно самата Мария Илиева е осъзнала, че не може да се разчита на него и затова взе доста странно решение. Певицата иска да се върне към работата си, но за целта й трябва бавачка на Сашко.

Вярвате или не, но поп дивата е решила да търси мъжка бавачка. Да, няма лъжа и измама. Илиева била убедена, че малките момченца трябва да общуват повече с мъже и затова искала батко-бавачка.

„Още по-абсурдното е, че Георги е съгласен с това. Мария щяла да плаща заплатата на човека и той няма проблеми. Кой нормален мъж би се съгласил с подобно нещо и каква ли е тази „голяма любов“ на Жоро към Мария при това положение“, коментират потресени близки до Мария Илиева източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар