Вижте какво е общото между Глория и Лили Иванова
Ветеранката в поп фолка Глория неслучайно е известна като примата на лекия жанр. В зората на чалгата тя придоби най-голяма популярност.
Лили Иванова е сочена за прима в конкурентния бранш. Но освен, че и двете са прими, между тях има и други прилики.
Глория, също като естрадната прима, не допуска лесно хора до себе си. Тя отбелязва 13 години, в които официално е сама и не е имала връзка с мъж, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.
Славата и егото на Глория й пречат да има нормална връзка. Приближени до нея коментират, че тя се възприемала за звезда от ранга на Лили Иванова. Заради твърде високата си самооценка и самочувствие певицата се държи изключително надменно с хората около нея. И най-вече с представителите на силния пол.
Запознати коментират, че тя постоянно вдига летвата на изискванията си към мъжете, с които общува.
Като една истинска кралица, Глория обича да налага мнението си и не приема противоречия дори и по незначителните въпроси. Амбициозната прима настоявала всичко да се случва по нейните правила. Тя не била склонна да направи дори и минимален компромис. Всеизвестен факт е, че мъжете не харесват силните жени. Особено, ако те имат твърде високо самочувствие.
В живота на Глория за по-дълго се задържа само един мъж. Това е Илия Загоров - бащата на дъщеря й Симона. През далечната 1994 година двамата се запознали и именно той даде тласък на кариерното й развитие.
Двамата се разделиха през 2005 г. Слуховете гласят, че причина за раздялата им била любовна афера на певицата с Георги Илиев.
Ето какво е общото между Глория и Лили ИвановаИмето на примата на поп фолка беше свързвано с това на бизнесмена Николай Гигов.
Преди време тя самата призна, че има връзка с по-млад мъж. Но това също отдавна е в миналото.