Емилия празнува своя рожден ден (Вижте какво й пожела Жорж Башур)

Гласувайте за статията

Емилия днес е рожденичка

Емилия днес празнува своя рожден ден. Поп фолк изпълнителката и нейният любим ще отпразнуват заедно този чудесен празник. Тази година празникът  на певицата със сигурност ще бъде повече от незабравим, защото тя ще го посрещне с новия си любим мъж като една щастлива и влюбена жена.

Емилия получи хиляди пожелания по случай своя празник в социалната мрежа. Но най-хубавото пожелание естествено идва от нейния годеник Жорж Башур, който също поздрави своята половинка. „Честит рожден ден, любов! Обичам те и ще те обичам, докато дишам и винаги ще сме заедно. Обещавам”, написа той. След такова обещание Емилия няма как да не чувства на седмото небе.  Не всеки мъж би признал в социалните мрежи своята любов, а Башур открито я заявява пред всички. Макар й кратко, вижда се, че написаното от Башур е от сърце и може да разтопи всяко женско сърце.

Милото и романтично пожелание получи много харесвания. От своя страна феновете на поп фолк изпълнителката също й честитиха рождения ден с много и оригинални пожелания.

Само преди дни влюбената двойка си подари и романтична почивка до щата Ню Йорк. Певицата сподели снимки от нея в социалната мрежа, на които се вижда колко щастлива е изпълнителката и как усмивката не слиза от лицето й. Това не беше първото  й пътуване до Ню Йорк. Този път Емилия беше там на почивка, а не по работа. Двамата с Башур се насладиха на всички изкушения, които предлага големият метрополис.

Хубавите моменти за певицата стартират още от пътуването до Голямата ябълка и продължават и до днес.

Емилия празнува своя рожден ден

Емилия празнува своя рожден ден

Емилия и Башур вече не крият любовта си. Певицата споделя всички изненади, които нейният любим мъж й прави в социалната мрежа. Освен пътуването  до Ню Йорк, двамата ходиха и до Дубай и Париж. А за празника на жените Емилия се похвали с огромен букет червени рози, подарен й от Жорж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар