Извънземни живеят на Луната? (Вижте какво откриха учени)

Гласувайте за статията

Извънземни живеят на Луната

Извънземни живеят на Луната, това твърдят двама руски учени. Михаил Васин и Александър Щербаков публикуват през юли 1970-та година в съветското списание „Спутник” статия озаглавена „Дали Луната е творение на извънземен интелект?”. Тяхното изследване поставя началото на хилядите хипотези, според които Луната е тясно свързана с напреднал извънземен живот.

Двамата руски учени дори изказват хипотезата, че в действителност Луната е изкуствено създаден спътник на Земята. Тази хипотеза се състои от осем постулата. Те анализират някои от удивителните моменти, касаещи Луната.

Сега астрономите са забелязали мистериозен триъгълен летателен обект на Луната. Някои учени смятат, че това е тайна база на извънземни на лунната повърхност. Записите показват неидентифициран летящ обект на повърхността на Луната с триъгълна форма, за който ловците на НЛО, твърдят, че не може да бъде игнориран от скептиците.

Изданието „Daily Mail” съобщава за гигантска черна триъгълна форма, заснета на каменистата лунна повърхност. В  YouTube е публикувано видео от потребител, който изследва и показва мистериозни събития на Луната, както и кадри от НЛО. Скептиците обясняват открития обект  с твърдението,  че той е просто сянка, хвърлена от скалистите образувания на повърхността.

Вярващите в съществуването на НЛО обаче са убедени, че това са извънземни. Според тях всякакви други обяснения са неверни, защото не изясняват как този триъгълен обект се движи.

Има и други теории, според които това е аномалия от телескопа, с който се наблюдава повърхността на Луната или недостатък в лещата на телескопа. Тези теории обаче също не обясняват как обекта се движи между изображенията.

Извънземни живеят на Луната, това твърдят двама руски учени

Извънземни живеят на Луната, това твърдят двама руски учени

Все по-често хора казват, че са видели НЛО. Един от тях е Мат Беланд, който твърди, че на 1-ви януари 2018-та година е видял огромен обект, който излита от Луната. Според вярващите в извънземни той е видял точно това, гледайки към Луната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар