Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева на нож

Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева не желаят да чуват един за друг

Бившата двойка Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропусна премиерата на най-новия български филм „Немезис“. Двамата любимци на публиката участват в лентата, научи HotArena.

Но въпреки това нито един от тях не присъства на премиерата.

Снимките на филма са реализирани още по времето, когато певицата и комикът бяха влюбена двойка.

Отсъствието им от премиерата вся смут сред продуцентите и останалите актьори от екипа. Те предполагат, че вероятно двамата бивши не искат да се засичат.

И поради тази причина са предпочели да си спестят засичането и срещата с любопитните журналисти, които със сигурност биха проследили зорко всеки поглед между двамата бивши.

Лентата „Немезис“ е изцяло с българско участие. Тя е реализирана от български екип и продуцирана от родна продуцентска къща.

Продукцията съчетава в сюжета си екшън, хумор и любовни сцени.

Главната роля в „Немезис“ се изпълнява от Мирослав Димитров. Доскоро той се изявяваше като оператор и помощник-режисьор в снимането на клипове на родните поп фолк изпълнители.

В края на лентата се появява и Ваня Червенкова. На Ненчо Балабанов е поверена второстепенна роля. Той се изявява като доктор. А на Йоанна Драгнева е поверена ролятана собственик на елитен бутик.

Във филма блондинката става жертва на своя приятелка от детството, която я отвлича. Но бившата на Ненчо Балабанов е спасена от свой обожател.

Другата версия за отсъствието на бившата двойка Балабанов и Драгнева гласи, че двамата не са се появили от срам. Те приели да се снимат във филма заради близките си отношения с продуцента.

Но не били очаровани от факта, че ще се изявяват заедно с непрофесионални актьори в нискобюджетната продукция, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар