Ето защо Асен Блатечки пропуши отново

Гласувайте за статията

Асен Блатечки спря цигарите за година

Асен Блатечки спря цигарите. Но въздържанието му от порока продължи точно една година. Актьорът отново посегна към тютюневите изделия. Той сподели в предаването на Гала, че пушенето е едно от малкото удоволствия, които си позволява.

Поради тази причина е решил да не се отказва от тях. Но всъщност за връщането към вредния навик, актьорът има основателна причина.

След като отказал цигарите, той започнал бързо да качва килограми. Актьорът се уплашил много след като чукнал точно 100 кг. Виждайки кантара, той дори не се замислил за вредата от цигарите и отново пропушил.

Актьорът сподели, че веднага след като се върнал към вредния навик, възстановил бързо теглото си, пише ПИК.

Последната пикантна слуха покрай актьора гласи, че той никога не се е разделял с Диляна Попова и от години поддържа паралелна връзка с нея и съпругата си Катерина.

Малко след като Борил се появи на бял свят, актьорът заряза моделката. Той се изнесе от жилището, което купи за нея и сина им, малко преди малкият да се появи на бял свят.

В основата на решението на актьора стои дъщеря му от режисьорката Катерина. Катя, която е в тийнейджърска възраст, приела много тежко раздялата на родителите си.

Актьорът се притеснил, че случилото й ще остави траен отпечатък в съзнанието й и поради тази причина решил да се прибере у дома.

Но дори и след това, той не се разделил с Диляна Попова, а продължил да поддържа връзка и с нея. Дълго време моделката му беше сърдита заради това решение.

Но двамата отново затоплиха отношенията си и Диляна Попова вече не крие, че те са заедно като двойка, макар че не живеят под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар