Стефан Данаилов се събира с Ирен Кривошиева? (Вижте каква е причината)

Стефан Данаилов се събира с Ирен Кривошиева? (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева ще се съберат отново

Горещ слух за Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева разбуни духовете. Двамата актьори имат общ син – Владимир, но никога не са били официални съпрузи.

След толкова години има вероятност много скоро двамата да се съберат. Повод за събирането им няма да е решението да станат истинска двойка, а професионален ангажимент.

Причина за събирането им може да стане първата пиеса, която Ирен Кривошиева пише в момента. Не е изключено двамата да се съберат заради пиесата и да се появят заедно на сцената.
Блондинката сподели, че пиесата й е изключително добра и тя има намерение да покани Ламбо да играе в нея. Тя не отхвърли вероятността двамата да се качат заедно на една сцена, пише „Ретро“.
Ламбо вече се е запознал със сценария на въпросната пиеса и е останал очарован от нея. Ирен Кривошиева в момента е съсредоточила усилията си и върху още един проект.

Тя се е посветила на каузата с оказване на помощ на хора на възраст от 7 до 77 години, които имат желание да се самоусъвършенстват и желаят да се изявяват като артисти.
Ирен Кривошиева сподели, че всички хора, с които работи в момента те ще покажат уменията, усвоени от нея. Всички те са личности, които имат желание да преодолеят страх, притеснението и неувереността в себе си или всичко, което им пречат да успеят в живота.

Актрисата сподели, че като реализират първия успех, ще включи всички от групата в пиеса. Тя допълни, че ще отправи показна към Стефан Данаилов да се включи и в тази пиеса, пише „Ретро“.

Идеята и за това се появила съвсем случайно. Актрисата сподели, че често наблюдавам хората около себе си и вижда грешките, които допускат в търсене на работа и реализация.
Ирен Кривошиева категорично слуховете, че съпругът й Николай е катастрофирал зверски, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар