Хороскоп за 20 март, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Наложете си спокойствие и търпение, за да стабилизирате постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Въздържайте се от делови контакти, защото сте склонни да водите ненужни спорове, провалящи планираните сделки за следващата седмица. Не се сърдете на колегите си. Трудно овладявате емоцията.

Телец
Предстои ви изпълнен с положителни емоции ден. Осъзнайте, че е безполезно да си губите времето за пазаруване. Подгответе финансовите си отчети и трудовите договори на нови служители. Назначения задължително трябва да бъдат подписани преди края на месеца.

Близнаци
Не се доверявайте на чужда преценка, за да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете желания резултат. Рискувате да предприемете пътуване, което заради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми. Не предприемайте промени, дори и ако сте направили задълбочен анализ.

Рак
Вашите колеги са несговорчиви и дистанцирани, но причината е и във вашето поведение, което ги е огорчило. Очаквате друг да се заеме със задачите ви, но дори и да се случи това, губите приходи, за което ще съжалявате. Не проваляйте бъдещите възможности да печелите пари с лекота от допълнителни задачи.

Лъв
Приемете деловите предложения, които ви поднасят сутринта. Въпреки вашето съмнение ви носят материални успехи. Не пропускайте да поставите ново начало заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Работата в съдружие ви носи успех въпреки колебанията ви и притесненията, които блокират бързото ви решение.

Дева
Не позволявайте на емоцията да съсипе хармоничните отношения на работното ви място. Внимавайте да не създадете ненужна дистанция между себе си и подчинените си. Ако се занимавате със семеен бизнес, в никакъв случай не се обезличавайте, живеейки в сянката на вашите близки.

Везни
Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Влиянието на вашите колеги върху мнението на началниците ви не е за пренебрегване. Направете консултацията със специалисти, вместо да търпите финансови загуби. С повече предпазливост успехът е с вас.

Скорпион

Анализирайте постигнатото до момента. Поправете допуснатите грешки. Не подписвайте договори с банкови и финансови институции, защото може да се навредите. Направете консултацията със специалисти, вместо да търпите финансови загуби. С повече предпазливост успехът е с вас.

Стрелец
Справяте се успешно със задачите си на работното си място, но не сте доволни от постигнатото. Не се поддавайте на опити да ви отклонят от промяната. Анализът на вашето поведение ще ви предпази от грешки. Прекалили сте с неприязънта си към вашите колеги, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи.

Козирог
Интелектуалците жънат професионални успехи. Търговците да се заемат с обновяване на складовете и стоките си. Направете финансова ревизия. Бракувайте негодните за продажба стоки, дори и ако претърпите временни загуби, които бързо ще възстановите с новото зареждане.

Водолей
Не поставяйте началото на нови задачи. Ако сте прибързани, може да се окажете заплетени в рисковани начинания, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си положение. Коректността в отношенията с колегите ви ще ви предпази от неприятности и ще събуди доверието им във вас.

Риби
Не харчете без причина, за да посрещнете неотложни разходи във вашата фирма през следващите дни. Прибързаността ви е изцяло във ваша вреда и може да се превърне в причина за критични забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешки при изпълнението на служебните ви задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар