Ана Иванович роди момченце (Всичко за щастливото събитие + Снимки)

Гласувайте за статията

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер станаха родители на момченце, бебето ще носи името Лука

Ана Иванович роди момченце. Бившата сръбска тенисистка зарадва съпруга си Швайни с наследник. Който ще носи името Лука.

Иванович не остана много дълго в клиниката където проплака бебето. Щасливата майка и малкия Лука се прибраха скоро вкъщи след раждането. Което минало без всякакви усложнения.

Снимки: Инстаграм

Красивата сръбкиня веднага пожела да сподели вълнуващите я чувства като родителка на първото си дете. Тя пусна в социалната мрежа снимка от детската стая на Лука. Който бе посрещнат като истински малък принц в семейния дом на спортистите.

Цялата стая е пълна с играчки за наследника им. А на стената се вижда специален надпис, на който пише „Добре дошъл” и естествено всичко е подредено в син цвят.

Радостният татко също побърза да се похвали с наследника си. Той съобщи в социалната мрежа „Добре дошъл, на този свят момче! Ние сме много щастливи”, пише немският футболист, предават от електронното издание kurir.mk.

Освен посланието към първородното си дете Бастиан показа и негова снимка. За разлика от другите звезди, които снимат ръчичката на новороденото Швайнщайгер е шракнал малките крачета на бебето, нежно хванати от ръцете на мама и на тати.

Припомняме, че Ана Иванович и Швайни се ожениха през 2016 г във Венеция на красиво сватбено тържество. Че са двойка се разбра два месеца след края на световното по футбол, което се проведе през 2014 г в Бразилия и бе спечелено от бундестима на германския футболист.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар