Софи Маринова се омъжва за Гринго, но не по любов, а за пари!

Софи Маринова е измислила хитър начин как да се измъкне от финансовия колапс, в който е попаднала. Гласовитата ромка вече е решила по какъв начин да закърпи сериозно изтънелия си бюджет. [caption id="attachment_546387" align="aligncenter" width="300"]Софи Маринова Шеметната ромка Софи Маринова се омъжва за Гринго за пари[/caption] Звездата от шоуто „Като две капки вода” има намерение да вдигне сватба с Гринго още тази пролет. Това ще стане след като Тодор Давидков - Гринго излезе от пандиза. Припомняме, че младият ром попадна зад решетките със своя авер Стефан Сливков заради рекет. Те изнудваха айтоски бизнесмен за 50 000 лева. Като заплашили, че ще гръмнат него и семейството му, ако не получат парите. Преди броени дни бившият охранител тихомълком се е споразумял с прокуратурата, че е изнудвал богаташа. Заради което вероятно до края на април той ще излезе на свобода. Идеята на Софи Маринова е до лятото двамата да минат под венчило. Гласовитата ромка вече е започнала да пише поканите. Тя има намерение да покани по-изявените босове в страната. Тя вече е поканила Киро Японеца, Ицо Папата и Цветелин Кънчев.

Софи Маринова измислила именно по този начин да си плати огромните борчове. Тя пръснала много пари покрай окошарването на любимия й. Тя едва свързвала двата края въпреки многобройните си и скъпо платени участия.

Неуката ромка харчела с широки пръсти и затънала в огромни борчове. Певицата дължи 302 907 лева на една от най-крупните родни банки. Сумата набъбнала от главница, лихви и глоби за забавяне. Освен това фолкаджийката има изпълнителен лист за допълнителни 46 бона за такси по дело и разноски за съдия-изпълнител. Тя не е върнала и други 30 000 лева на фирма за бързи кредити. Заедно с хонорари за адвокати, съдебни такси и наказателни лихви е натрупала още толкова пари. Заради което две от фирмите й вече са запорирани, показва справка в Търговския регистър. Софи Маринова се стреснала, че може да й вземат апартамента в столицата и къщата й в Етрополе, ако не си връща дълговете. Това била и една от причините да участва в „Капките”. И клекнала на хонорар в размер на 35 000 лева, който бил малко по-голям от този на Златка Райкова. Но парите нямало да й стигнат за нищо. Затова решила да мине под венчило с Гринго съвсем скоро. Още повече, че Тони Стораро се похвалил, че след сватбата със сина му Фики е напред с около 500 000 лева. Циганските сватби са известни със свояна разточителност и пищност. Гостите дават много пари, за да засвидетелстват позицията си в социалната йерархия. Заради това Софка имала намерение да покани всички известни ромски богаташи, бизнесмени, глави на кланове и патриарси на основните фамилии.