Кали съчета полезното с приятното (Вижте къде е певицата и защо)

Гласувайте за статията

Кали съчета работните ангажименти с екскурзия

Кали само преди дни пусна новата си песен, в която отправи специално послание към неверните мъже. На 7-ми март поп фолк певицата пусна песента „Пионка” и два дни след това се отправи на едно вълнуващо пътешествие. Датата на пускане на песента никак не е случайна. „Реших да я пусна на 7-ми март, защото обикновено тогава мъжете празнуват с любовниците си, а на 8-ми са със своите съпруги. Това е моят апел към мъжете, които са поставили любимата жена на второ място”, разкри певицата пред телевизия Планета.

Кали представи новата си песен и се отправи на едно вълнуващо пътешествие. Пред телевизия Планета певицата разкри, че заедно със свои приятелки са предприели дългоочаквана и планирана обиколка на няколко екзотични страни. Те ще обиколят Перу, Чили, Аржентина и Бразилия.

В момента женската компания е в Перу. Или по-специално в Куско, древната столица на Империята на инките. Куско се намира на 3500 метра надморска височина и е най-старото постоянно обитавано селище в Северна и Южна Америка.

Дългата почивка на Кали и нейните приятелки ще трае около 20 дни. Но по-интересното е, че освен плануваната почивка Кали ще поработи. Тя смята да съчетае полезното с приятното по време на своята 20-дневна ваканция. Поп фолк изпълнителката има две готови песни и те ще се сдобият с клипове именно по време на това пътуване.

Кали съчета полезното с приятното

Кали съчета полезното с приятното

Първата песен е един много готин регетон. Клипът ще бъде заснет на Копакабана в Рио де Жанейро, Бразилия. Клипът на другото парче Кали ще заснеме в Аржентина. Предстои да видим дали и в тези два клипа поп фолк певицата ще се покаже като една истинска актриса, както в  клипа на песента „Пионка”. В него певицата влиза в ролята на наранената жена и играе блестящо своята роля от началото до края.

Кали съчета работните ангажименти с екскурзия

Кали съчета работните ангажименти с екскурзия

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар