Само и само да я забележат: Тита взриви мрежата с невероятно безумие!

Само и само да я забележат: Тита взриви мрежата с невероятно безумие!
5 (100%) 1 vote

Тита се направи на маймуна, за да привлече внимание!

Певицата Тита пак накара обществото отново да я забележи. Любимката на Криско реши да измисли нова мода. Родената в Тутракан изпълнителка се опитва да въведе нова тенденция в модата.

Тита

Тита май е склонна да се прави и на палячо, в името на рейтинга и на мечтата си да бъде най-известната

Едрогърдата поп дива се показа твърде странно облечена. Тя навлякла върху тениската си черно юстие – бельо. Вместо да предизвика възхищение тийн идолът получи само отрицателни коментари в социалната мрежа. Така облечена младата певица не постигна нищо повече освен да скандализира обществото.

„Супермен е с гащите върху панталона, а ти с корсета върху тениската“, кодошат се в интернет.

Според мнозина Тита се прави на маймуна, за да привлече интереса върху себе си. Певицата загуби много, след като уголеми бюста си. Това тя стори по заповед на нисичкия рапър.

Продуцентът й обаче не й дал пари за качествени импланти, а интервенцията направил прохождащ в занаята пластичен хирург. Затова бомбите й станаха като виме на крава, не спират да я коментират в социалните мрежи.

След като преди три години изпълнителката се появи пред широката публика, тя залага все повече на пошли и голи неща. Успяла си да си повярва, че е станала звезда и това се проличава в нейното поведение.

Тита живее с майка си в апартамент в столицата. Нейната по-голяма сестра Деси, голяма красавица, живее с гаджето си в Бургас. Двете са много близки и кака й непрекъснато я подкрепя във всичко.

Брюнетката винаги на снимачната площадка, когато сестричката й снима поредния си клип. И не спира да дава своята морална и физическа подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар