Дебора втрещи: Още съм на хапчета, но благодаря на Биг Брадър! (още подробности)

Дебора втрещи: Още съм на хапчета, но благодаря на Биг Брадър! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Дебора призна, че още взима хапчета за състоянието си, но се подобрява!

Дебора, която изпадна в силен нервен срив и беше пребита след изгонването си от Биг Брадър миналия сезон, вече се чувства по-добре. Както знаем, веднага след формата тя влезе в болница, където беше подложена на лечение със силни медикаменти.

Дебора

Щерата Дебора е спрала пиенето, но още си взима хапчетата

Паник атаките бяха огромният й кошмар, а тя дълго време винеше Биг Брадър, че се е подиграл с нея и е допринесъл за срива й по най-подлия начин. Сега обаче явно вече е простила и мисли по-различно от преди.

„Мисля, че това, което ми се случи в предаването, въпреки скандалите, допринесе за развитието на моята кариера. И беше в голям плюс. Започнаха да ме търсят за още участия, но аз ги отложих. По това време влязох в болница и исках да се отърся от всичко, което ми се насъбра покрай формата. Както се казва – всяко зло, за добро.

Радвам се, че така стана, защото иначе щях да продължа да се самолекувам с алкохол. Разбрах, че си вредя. Предаването ми помогна да разбера, че имам проблем и да направя всичко, за да го реша“, разкри Дебора.

Колкото до мъжете в живота й, в момента такъв няма, а тя е свободна и щастлива като птичка. За бившия си Илия Царски не иска и да си спомня, особено след като той се отрече от нея.

„Нямам никакви взаимоотношения с него. Не се чуваме и виждаме, а и нямам желание да комуникираме. Той постъпи много грозно, като заяви, че няма нищо общо с мен, а всъщност цялото ми семейство го познаваше. Грозно постъпи и с жената, от която по това време очакваше дете, като я е лъгал за мен. Но това вече е минало“, отсече Дебора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар