Истината за Димитър Бербатов ще ви скандализира!

Гласувайте за статията

След всички тези нарушения, ритнитопковецът паркирал пред офис за недвижими имоти, намиращ се в центъра на София

Истината за футболиста Димитър Бербатов не само ще ви остави без думи, а направо ще ви скандализира.

Оказва се, че ритнитопковецът далеч не е ангелчето, за което се представя. Едва завърнал се в родината си, Димитър Бербатов вече бе засечен да върши нарушения на пътя, погазвайки закона с лека ръка.

Димитър Бербатов бе уловен от камерите на КАТ да шофира, докато разговаря по мобилния си телефон. Само в рамките на един ден, футболистът направил цели три нарушения на пътя.
Бербатов шофирал луксозното си Бентли извън охраняваното си имение. Той преминал през цяла София и акостирал на центъра.

Димитър Бербатов

След всички тези нарушения, ритнитопковецът паркирал пред офис за недвижими имоти, намиращ се в центъра на София

На два пъти Димитър Бербатов бил забелязан да прави еднакви нарушения – не спазил пътната маркировка, отбелязва „Струма.бг“.
Първият път ритнитопковецът завил надясно с включен мигач, но го направил от лента, която е обозначена за движение направо. Във втория случай пък от лента за наляво, преминал в дясното платно като отново дал мигач.

След това камерите на КАТ уловили Бербатов да шофира и с телефон на ухото. Органите на реда припомнят, че шофирането по време на разговор по телефона може да ви струва 50 лева глоба, плюс отнемане на шест контролни точки от талона. Неспазването на пътната маркировка пък се наказва с фиш в размер на 30 лева.

Интересно обаче дали Димитър Бербатов изобщо ще си плати за нарушенията, които е направил. Разбира се за него това са дребни суми, но въпросът е дали ще си вземе поука или и занапред ще си остане същия джигит на пътя.

Очевидно мнозина от известните ни личности се мислят за недосегаеми, особено когато са на територията на родината си. Когато са зад граница, те са изключително стриктни, защото знаят, че там номерата им няма да минат.

След всички тези нарушения, ритнитопковецът паркирал пред офис за недвижими имоти, намиращ се в центъра на София. Така и не става ясна причината за посещението му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар