Елена постави ултиматум на Димитър Бербатов

https://razkritia.com/razkritia/elena-postavi-ultimatum-na-dimitar-berbatov/74353 Razkritia.com

Футболните неволи на Димитър Бербатов го скараха с половинката му Елена

Футболните проблеми на ветерана Димитър Бербатова са причината за скандал между него и половинката му Елена. Двамата рядко се карат. Но този път е сериозно. Нашенецът си тръгна с наведена глава от индийския тим. И въпреки, че вече е на години, той няма намерение да сложи край на кариерата си. Плановете му са да поиграе още един сезон. Половинката му Елена категорично е против тази идея. Тя не искала любимият й да постоянно да бъде обект на атаки и обиди. Очарователната брюнетка предпочита спокойствието.
Но основното, за което се притеснява, е здравето на Бербо. Докато играеше в Керала Бластърс, нашенецът получи две контузии. Едната от  тях се оказа доста сериозна.
За щастие той се размина по-леко благодарение на адекватната намеса на индийските лекари. Но те са категорични, че футболистът трябва много да внимава. Той е вече на 37 години. На тази възраст тялото му е доста по-податливо на наранявания. И ако се контузи, травмата ще мине по-трудно, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация от източници на „ШОУ”. Най-вече поради тази причина Елена настоявала Бербатов да приключи с кариерата си. Елена постави ултиматум на Димитър БербатовПред дружките си тя коментира, че се притеснява любимият й да не стане инвалид. Тя е категорична, че той е направил достатъчно на терена и отдавна се е доказал като футболист.
Eлена е  на мнение, че дори и Митко да се откаже от кариерата си, това няма по никакъв начин да се отрази на финансовото им състояние. А и той е от хората, които знаят как да инвестират спестяванията си, твърди Щилянова пред свои приятелки.

Коментирай

0 Коментара