Камила Паркър Боулс – това ли е новата кралица на Великобритания?

Гласувайте за статията

Камила Паркър Боулс може да е новата кралица на Великобритания

Камила Паркър Боулс може да стане новата кралица на Великобритания след като принц Чарлз бъде коронясан за крал. Това беше съобщено днес от изданието „Daily Mail”. От резиденцията на Чарлз и Камила бяха изтрити всички твърдения, че Камила ще се нарича „принцеса консорт” т.е. „съпруга на краля”. Сайтът на принц Чарлз също премахна изявление направено през 2005-та година преди сватбата им. В него се казваше, че „херцогинята ще бъде известна като нейно кралско височество принцесата консорт, когато принцът на Уелс наследи трона”.

Камила Паркър Боулс не е одобрена от британците за кралица. Изявлението е премахнато и от биографията на херцогинята на сайта на Бъкингамския дворец. От дореца заявиха, че то е било премахнато, защото този въпрос вече не вълнувал обществеността.

Това обаче очевидно не е вярно и британците определено се интересуват какво ще стане с Камила. Миналата година сред тях бяха проведени анкети, които ясно показаха, че Камила няма да бъде толерирана като кралица. Допитването показа, че две трети от британците смятат, че херцогинята не трябва да става кралица. Едва 19% от анкетираните вярват, че Камила е подходяща за този пост. Друго проучване показа, че 51%  от британците искат принц Уилям да е следващият монарх на Великобритания, а само 22% подкрепят Чарлз да наследи майка си на трона.

На въпрос през 2012-та година дали съпругата му Камила ще стане кралица, принц Чарлз отговори: „Ще видим какво ще стане, нали така? Възможно е”.

Камила Паркър Боулс може да е новата кралица на Великобритания

Камила Паркър Боулс може да е новата кралица на Великобритания сн. Интернет

От всички проучвания и анкети до тук обаче се вижда, че Камила определено няма да бъде толерирана като кралица. Британците не одобряват Боулс, която е развалила семейството на обичаната от всички принцеса Даяна. Негативното мнение към Камила се засили след излъчването на филма за Даяна, където тя признава колко зле се е чувствала, когато е разбрала за връзката на Чарлз и Камила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар