Мария: Никога не са ме зарязвали!

Гласувайте за статията

Нищо не може да спре Мария, ако тя иска да напусне един мъж

Нищо не е в състояние да спре Мария, ако реши да напусне мъж

Фолкпевицата Мария посрещна със смях актуалния слух, че мистичният й нов любим я е зарязал – пише в. „Уикенд“. При последната си медийна изява изпълнителката подчерта, че продължава да е щастлива в личен план, а мъжът до нея страшно я радва и я държи в супер форма – отбелязва изданието.

„В моя живот, поне аз не си спомням за малкото ми 36 години, някой досега да ме е зарязвал, колкото и нескромно да звучи. Поради простата причина, че моментът, в който почувствам някакво неразположение, аз просто си тръгвам. И няма нещо, което да е в състояние да ме спре“ – споделя Мария.

Чалга дивата, която наскоро приключи брака си с богаташа Християн Гущеров, се определи в личен план като човек, който дава всичко от себе си, но също така и иска всичко. Като огледален образ на мъжа досебе си Мария държи с него да бъдат на една честота. Това означава, че той трябва да я превъзхожда, т.е. да е по-силен, както се изрази самата тя, което вероятно включва и условието да има доста по-солидно финансово положение от нейното.

Накрая Мария обобщи, че мъжът до нея трябва да бъде мъж с главно М, което не означавало чупки, стойки и фасони, а дела, отношение и възпитание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария: Никога не са ме зарязвали!”

  1. аз

    мар. 10. 2018

    ЩО ЛЪЖЕШ МА,ТЕБЕ ВСЕКИ ЩЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ Е ЗЛОБАРСКАТА ТИ СЪЩНОСТ И ПРОСТОТИЯ

Добавете коментар