Вижте кой е симпатичното ченге в „Полицаите от края на града“

Вижте кой е симпатичното ченге в „Полицаите от края на града“
1 (20%) 1 vote

Кристиян Милатинов завладява женските сърца

Кристиян Милатинов е бивш футболист и модел

Централната тройка ченгета се играят от Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и малко известният у нас Кристиян Милатинов, бивш футболист и модел, а сега вече и актьор – пише „Уикенд“. Героят му Крис би бил прекрасен полицай, ако не гледаше твърде много филми и не се опитваше да ги играе и в живота – отбелязва изданието.

Актьорът не се отличава с кой знае какви качества, но компенсира с добра външност и се очаква скоро да бъде новият любимец на жените пред екраните. Със сигурност България в най-скоро време ще си има нов идол – категорични са първите зрителки на „Полицаите от края на града“.

Всеки, който изпитва недоволство от родната полиция, ще се почувства поне отчасти компенсиран, гледайки карикатурните образи в сериала. Актьорите обаче твърдят, че не са имали за цел да осмиват тази благродна професия.
„Според мен полицаят е много отговорен човек. Ние в сериала също искаме да оправяме нещата, но как се справяме, е друг въпрос“ – обяснява пред изданието Кристиян Милатинов.

В първия епизод, който бе излъчен, Димитър Рачков има само две реплики, а Мария Игнатова ще се появи по-късно.

25-те епизода на продукцията „Полицаите от края на града“ са снимани само за 3 месеца. Сериалът е римейк на испанска поредица, чиито права Нова тв е купила.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар