Ще я съсипе: Тото от СкандаУ съди Мегз за 100 бона затова, че го обяви за циганин! (още подробности)

Ще я съсипе: Тото от СкандаУ съди Мегз за 100 бона затова, че го обяви за циганин! (още подробности)
4 (80%) 3 votes

Тото от СкандаУ се е заканил да разкаже играта на Мегз!

Страшна война се разрази между Мегз и Тото от СкандаУ. Първоначалното им приятелство и огромна симпатия в Къщата на Вип Брадър бързо бяха заменени с неприязън и гняв. От тогава до ден днешен двамата не пропускат случай да се захапят и да се подиграят един на друг.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ ще съди Мегз за 100 бона затова, че го нарече циганин

Този път обаче Миглена Каканашева мина границата като нарече рапъра – ром. Дизайнерката обяви пред всички в мрежата ромския произход на Йонислав Йотов. Който, според думите й, бил причината за озлоблението му и агресивното поведение на моменти.

„Тото е имал много тежко детство и е бил малтретиран и подиграван от съучениците си затова, че има наполовина ромски произход. Очевидно тези му преживявания са дали своето отражение върху характера му като голям“, обясняваше Мегз в мрежата.

При това тя реши да нанесе този жесток удар срещу Тото само, защото той си направи селфи пред неин магазин в Пловдив. А на снимката гледаше като полуидиот и видимо се бъзикаше с Каканашева и бизнеса й.

След като Коко Шанел от Раковски нарече Тото циганин обаче, последният буквално откачил от гняв. Той се е зарекъл, че този път няма да остави така нещата и ще си търси правата в съда. Искът му срещу Миглена Каканашева ще е в размер минимум на 50 000 евро и настоява, че ще си ги търси до дупка.

„Този етикет, тази огромна обида, като нищо може да срине кариерата на Тото от СкандаУ. Феновете му го наричат „Бог“ и „Господ“, а ако той се води ром, как ли ще гредат на него оттук нататък?!“, коментират близки до рапъра източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ще я съсипе: Тото от СкандаУ съди Мегз за 100 бона затова, че го обяви за циганин! (още подробности)”

  1. chitatel

    мар. 09. 2018

    Tova momiche e mnogo mnogo bolno. Triabva prinuditelno da ia zatvoriat v psihiatriata.

Добавете коментар