Мегз втрещи: Тото от СкандаУ е ром, затова е толкова агресивен! (още подробности)

Мегз втрещи: Тото от СкандаУ е ром, затова е толкова агресивен! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мегз направо разпердушини Тото от СкандаУ в мрежата!

Миглена Каканашева – Мегз взриви мрежата като направи шокиращо разкритие за Тото от СкандаУ. Или по-скоро не разкритие, а етикет, който му лепна. И той е, че рапърът бил… ром.

Мегз

Мегз заяви, че Тото от СкандаУ бил наполовина циганин

Да, според Мегз, Йонислав Йотов има наполовина ромски произход, който усилено крие. Оттам идвала и цялата му агресия към нея и останалите успели хора. От лошото детство, което имал и отношението на съучениците му към него навремето.

Повод за думите на дизайнерката стана снимка на Тото, който се щракна пред един от нейните магазини в Пловдив. Лицето му издава очевидна подигравка с Каканашева, а очите му гледат целенасочено тъпо.

Първоначално Мегз се обиди и започна на свой ред да сипе огън и жупел към Тото от СкандаУ. Който, по думите й, завиждал и искал да стане модел на марката й.

След това обаче Миглена изтри коментарите си в мрежата, за да пусне изказването, което втрещи потребителите. Предаваме го дословно, а всеки сам може да реши на какво да вярва и какво да мисли.

„Почувствах се ужасно от това, което направих. Просто ме заболя и в моментът на афект качих това стори. Но после се почувствах още по-зле, защото постъпих точно като него. Сякаш е спрях да бъда примерът и идолът, за който феновете ме имат, сякаш ги прадавам.

Може да е клиширано, но който агресира най-много, всъщност има най-много нужда от любов. Тото е имал трудно детство. Бил е малтретиран в училище и е получавал много подигравки, затова, че е наполовина ром. Най-вероятно затова сега се държи така“, написа Мегз, с което подпали мрежата тотално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мегз втрещи: Тото от СкандаУ е ром, затова е толкова агресивен! (още подробности)”

  1. Coach 69

    мар. 14. 2018

    По-точно Магдалина завижда на Тото за успехите и кариерата които прави. Всички младежи и тинейджъри обожават СкандаУ поради, което Мегз ревнува. Другато от причините е че Тото би в ,,Vip brother“. Цяла България я ненавижда. Тя е пример за една нахакана, тъпа кифла без покритие!!!

  2. АЯнкова

    юни 19. 2018

    Чалгар. Мегз е разбрала и много точно е схванала що за птица е тоя. Агресивен комплексар.

Добавете коментар