Кубрат Пулев се забърка в голям скандал

Кубрат Пулев се забърка в голям скандал
5 (100%) 1 vote

Новото начинание на Кубрат Пулев може да му навлече неприятности

Новото начинание на Кубрат Пулев може да го забърка в голям скандал. Боксьорът откри още един ресторант в столицата. Кобрата от години е собственик на известен ресторант, намиращ се на входа на Южния парк.

Но тъй като през последните години се занимаваше активно със спорт, не му оставаше много време за ресторанта. Любимият на Андреа повери ресторантьорския бизнес на брат си.

Но този път реши да е по-деен и да се включи активно в тази дейност. За целта той откри още един ресторант в столицата. Заведението, което е негова собственост, се намира в двора на столичната църква „Преображение Христово“.

Ресторантът беше тържествено открит миналия четвъртък. Откриването му съвпада с началото на великденските пости.

Още миналото лято покрай заведението на Кобрата се заформи скандал. Тогава жители на столичния квартал „Лозенец“ скочиха срещу боксьора и идеята му да направи ресторант в двора на църквата.

Според устава на религиозния дом на разстояние от 100 метра е напълно забранено да има увеселителни заведения.

Отец Василий Сарян, който е председател на храма, коментира казуса пред „Телеграф“. Той заяви, че засега няма нищо нередно и Софийската епархия няма възражения по въпроса.

Отецът отрече категорично, че в двора на църквата е бил открит ресторант. Той заяви, че е имало парти по повод сътрудничеството на Кубрат Пулев със собствениците на сградата.

Отецът допълва, че в случая няма никакъв проблем, тъй като църквата и заведението имат отделни входове, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар