Поредната драма в живота на Алисия

Поредната драма в живота на Алисия
5 (100%) 1 vote

Алисия преживява поредната лична драма

Поредната лична драма беляза живота на Алисия. Изпълнителката отново остана сама. След дългогодишна връзка с бившия на Преслава – Георги Станоев, изпълнителката отново е в търсене на любовта.

Връзката й с младия милионер приключи окончателно преди месец. Алисия се е концентрирала единствено върху кариерата си. Но не спира да се надява, че ще срещне мъжа на мечтите си.

Певицата, която вчера навърши 35 години, е категорична, че вече й е време да създаде семейство. Тя копнее и за още едно дете. Именно желанието й да създаде собствено семейство е в основата на раздялата й с Бирмата.

Връзката им продължи няколко години, но младият милионер категорично отказа да заведе фолкаджийката до олтара.

Двамата прекараха коледните празници в Пампорово. Тогава за пореден път Алисия поставила пред Бирмата въпроса за брака.

Но след като и този път той заявил категорично, че не е готов за подобна крачка, певицата взела решението да прекрати връзката си с него.

Докато беше с Бирмата, тя беше много близка с майка му. Лидка Станоева не криеше, че обожава Алисия и много би се радвала тя да стане нейна снаха.

Но откакто връзката й със Станоев приключи, певицата вече не се среща с майка му.

Зад гърба си Алисия има три дълги връзки, които за съжаление се оказаха неуспешни. Певицата беше няколко години с Валери Божинов и въпреки, че му роди син, той също не я отведе до олтара.

След раздялата с него певицата започна връзка с Ники Михайлов. Но и тя приключи по същия начин, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар