Мария Илиева бясна след слуховете за Георги Михайлов! (виж какво заяви – още подробности)

Мария Илиева бясна след слуховете за Георги Михайлов! (виж какво заяви – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева твърди, че двамата с Георги Михайлов са заедно и щастливи!

Поп дивата Мария Илиева, която наскоро стана майка на първото си дете, избухна срещу спекулациите и клюките за семейството й. Става дума за шушуканията из светския елит на столицата, че половинката й Георги Михайлов я е зарязал.

Мария Илиева

Мария Илиева твърди, че двамата с Георги са заедно, но фактите са меко казано странни

Говори се, че младият татко не спира да пътува, да се забавлява и да обикаля кръчмите с приятели, докато певицата трябва сама да гледа сина им Александър.

„Това са пълни лъжи! Георги е в България, а не в Белгия, както постоянно се твърди. Това, че пътува заради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал семейството си. Той дори ще гледа малкия Александър, когато Мария се завърне на сцената“, коментира пиарката на певицата Калина Илиева.

Тя обобщи, че Мария Илиева е от хората, които упорито крият личния си живот и не споделят почти нищо, дори и с най-близките си приятели. Дали това е истина, или поредната лъжа, оставяме на вас да прецените.

Странното е, че докато други родилки като Десислава например, свободно постват снимки с мъжете до себе си. Може да крият бебетата си от суеверие, но поне загатват за семейната идилия в романтични фотоси.

А Мария Илиева не само не се е показвала официално с Георги, но в профила му в мрежата той се е вписал като необвързан. Там няма нито една снимка на певицата и бебето. А най-абсурдното е, че дори никой не му е честитил бащинството, в това число и роднините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар