Нешка Робева изповяда най-голямата си мъка

Гласувайте за статията

Тя съжалява, че не е успяла да създаде здраво семейство

Легендата в българския спорт Нешка Робева, изповяда най-голямата си мъка.

За никого не е тайна, че от години Нешка Робева и Илиана Раева, не са в добри отношения. Сякаш е нужна само малка искрица, за да разпали огромен пожар помежду им.

Робева споделя, че наистина е останала много изненадана от отношението на Илиана Раева и половинката й Наско Сираков. Тя разкрива, че им е кума и именно те са я избрали. Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика твърди, че не знае какво е да мразиш някого и допълва, че няма за какво да мрази.

Нешка Робева

Тя съжалява, че не е успяла да създаде здраво семейство

Твърди, че от гледна точка на това, че е кума на семейството на Илиана Раева, се чувства много доволна, когато вижда, че те са щастливи.
С огромна тъга Нешка Робева признава, че не успяла да съгради свое семейство, но искрено се радва на тези, които са успели в това начинание.

Тя посочва, че никак не е трудно да създадеш семейство. Най-трудното е да го запазиш и за това се иска жената да притежава истински талант в тази насока.
С ръка на сърцето Нешка Робева посочва, че Илиана Раева несъмнено притежава този талант и това е повече от видно.

Припомняме, че преди време Илиана Раева заяви, че Нешка Робева не понася семейството й, защото тя самата не е успяла да създаде свое. Освен това допълни, че е била единствената гимнастичка, която винаги й е казвала истината в очите и Робева така и не могла да понесе нейния успех.

В отговор на тази нападка към днешна дата Нешка Робева посочва, че няма какво да дели с бившата си ученичка. Тя обаче е категорична, че дори и да имаше такова нещо, с удоволствие би й отстъпила своя дял, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар