Владимир Путин разкри истината за състоянието си (Наистина ли е най-богатия мъж в Русия?)

Гласувайте за статията

Владимир Путин разкри истината за богатството си

Владимир Путин минава за най-богатия човек в Русия, но дори и той далеч не може да се похвали с огромно състояние. Руският президент контролира цялото богатство на страната, но противно на мнението, че самият той е точно толкова богат, се оказа, че това е доста далеч от истината.

Преди дни Путин разкри истината за личното си състояние. И показа колко притежава.

Владимир Путин е смятан за могъщ човек, но в действителност далеч не е толкова богат.

Настоящият президент на Русия, твърди, че кара Лада, притежава малък апартамент от 74 квадрата и че печели около 80 000 евро годишно. А в официалните му финансови документи, публикувани преди президентските избори в Русия, се посочва, че в периода от 2011 до 2016 е спечели малко над 550 000 евро.

Путин ежегодно печели два пъти повече от британския премиер Тереза ​​Май, пише хърватското издание „24sata.hr“.

Апартаментът, включен в списъка с имоти, се намира в Санкт Петербург. А президентът има и 230 хиляди евро в банка от този град. Както е посочено, той държи парите си в 13 банкови сметки.

В допълнение към „Лада“ от 2009 г. Путин декларира, че от 60-те години на миналия век има и две коли „Волга“.

Дори според публикуваното от него, Путин е сред най-добре платените хора в Русия. Тъй като средностатистическия руснак печели годишно 4 500 евро.

Скрити състояния

„Моите годишни приходи се състоят от месечна заплата, военна пенсия и доходи от лихви и акции“, каза Путин.

Въпреки това, финансовите експерти смятат, че Путин е много по-богат от това, което публично съобщава. И богатството му се оценява на 200 милиарда евро. Парите му пък са разпределени между различни компании и дружества, управлявани от негови близки.

Владимир Путин разкри истината за огромното си богатство

Владимир Путин разкри истината за огромното си богатство сн. Facebook

Британският анализатор Бил Броудър също съобщи за CNN, че от 14 години, откакто Путин е на власт, всички пари, които Русия печели и които не са били използвани за изграждане на училища, пътища или болници, са във фондове на президента.

Смята се, че Путин притежава още луксозна яхта и частен самолет. Той има вила на Черно море и още 20 различни недвижими имоти за почивка в Русия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар