Пикантни разкрития за спътницата на Ники Дойнов

Гласувайте за статията

Провалила се на финалния тур на конкурса

На бял свят излязоха доста пикантни разкрития за спътницата в живота на новинаря Ники Дойнов.

Запознати твърдят, че Петя Иванова, която в края на януари, 2017 година дари Ники Дойнов със син, е най-загадъчната половинка на един от най-популярните български мъже.
Половинката на водещият от Нова тв – Петя, е изкусителна красавица.

Преди десетилетие, тя се пробвала за миска. По онова време изгората на Ники Дойнов работела като мениджър в комплекс в курорта Слънчев бряг. Заради чара, който притежава в съчетание със стройна фигура обаче, Петя решила да пробва късмета си и в модните среди.

Ники Дойнов

Провалила се на финалния тур на конкурса

Тя приготвя нужните за всеки един модел професионални фотосесии и се снабдява с нужното портфолио.
Преди десет години у нас се организира конкурсът за красота „Лейди България“. По онова време този конкурс се смятал за едно от най-престижните състезания за хубавици, отбелязва „Галерия“.

Петя се записала за конкурса и изобщо не останала изненадана от факта, че е сред първите одобрени.
Докато дефилирала по бански, благодарение на перфектните си мерки получила множество овации.

За нейно огромно разочарование обаче нежната половинка на Ники Дойнов, се провалила най-неочаквано и то на финалния тур.
В него обикновено журито задава въпроси на кандидатките за миски.

На въпроса какво ще пожелае на себе си и на близките си хора за Рождество Христово, тя отсича, че на първо място си пожелава да е здрава. След това допълва, че пожелава същото на нейното семейство и на всички близки хора.

Освен това Петя допълва, че много й се иска през следващата година в България да се случват само хубави неща и българските жени да покажат, че не само са красиви, а и много интелигентни.

Повече от очевидно е, че този отговор се оказва незадоволителен за журито и тя се оказва в редиците на една от малкото, тръгнали си от конкурса с празни ръце, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар