Излезе наяве скандалната истина за Сашо Диков, Люба Кулезич и компания

Гласувайте за статията

Няма да повярвате какви заплати са взимали слугите на Цветан Василев

На бял свят излезе скандалната истина за Сашо Диков, Люба Кулезич и Антон Хекимян.

Оказва се, че „рупорите на свободното слово“ в страната ни се разписват срещу космически суми за българските стандарти. На фона на една добра журналистическа заплата от 1 500 – 1 800 лева, те се разписват срещу 10 пъти по-високи суми.

Отделно към това трябва да добавим и останалите екстри, които използват като безплатни фризьори и гримьори, гардероб и редица покани за събития, както и безплатни билети.
Запознати твърдят, че Люба Кулезич е една от рекордьорките в бранша.

Сашо Диков

Няма да повярвате какви заплати са взимали слугите на Цветан Василев

Застаряващата вече журналистка, която през последните няколко години се превърна в изпълнител на пръчки от банкера-беглец Цветан Василев, се е подписвала срищу сумата от 17 хиляди в кабеларката BiT.
Твърди се, че Мадам Лифтинг имала договор с продуцентска компания и заплатата й минавала оттам.

В крайна сметка тя е прибирала почти цялата сума за себе си, тъй като предаването й е нямало разходи. То е било заснемано в студиото на медията, с екип на медията. Единственото, за което Люба Кулезич е плащала от този бюджет, е било заплатата на редактора и асистента. Според хора от телевизионния бранш това перо едва ли е надхвърляло сумата от 2 500 – 3 000 лева.

Доскорошният програмен директор на BiT – Сашо Диков също не остава по-назад. В кабеларката ги събра обслужването на олигархичните интереси. През сложните схеми, Сашо Диков успявал да си докара по около 15 хиляди лева месечна заплата.

Бившата звезда на CNN Ралица Василева, също не си е поплювала. Тя е успявала да си докара по над 10 хиляди долара месечно, като към това трябва да се добавят допълнителните екстри като служебен автомобил и наем на къщата.
Последните й няколко години ще се запомнят с услугите към Цветан Василев и поръчковите интервюта по казуса „Магнитски“.

Антон Хекимян, който всяка сутрин задава въпроси на политиците от ефира на Би Ти Ви пък прибира между 10 и 12 бона месечно, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар