Анита Мейзер с нова версия за убийството на съпруга си (Подробности)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер не е поставяла свински опашки на съпруга си

Анита Мейзер бе обвинена, че е причинила смъртта на съпруга си Николай Димов през 2016-та година. Днес пред Апелативният съд във Варна тя обжалва присъдата от четири години и половина затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай. Мейзер промени защитната си версия. Апелативният съд назначи допълнителна експертиза, за да потвърди новите твърдения на обвиняемата.

Анита твърди, че не е поставяла свинки опашки на мъжа си и дори не е била в апартамента, когато той е починал. Досега Мейзер твърдеше, че завързала ръцете на Николай с една свинска опашка зад гърба. Сложила е по две на краката и на врата и е отишла до другата стая да вземе телефона му и да снима как той ги къса. Когато се върнала го заварила мъртъв.

Днес показанията й бяха напълно различни. Тя казва, че не иска повече да поема чужда вина и че е много тъпо да стои в затвора за нищо. Според новата версия Анита е тръгнала за магазина 20 минути след полунощ на 14 август, за да купи яйца и кухненска хартия. По това време Николай е лежал по очи на масажната маса, като е имал само една свинска опашка на краката, а пакетът на останалите бил на малка масичка до него.

Анита Мейзер не е поставяла свински опашки на съпруга си

Когато се върнала в апартамента, тя говорила дълго време със свой приятел по телефона и отишла до апартамента на дъщеря си в същата кооперация. След това чистила след котката си. Това й отнело между 40 и 60 минути. Когато се върнала открила Николай мъртъв.

Анита Мейзер с нова версия за убийството на съпруга си

Анита Мейзер с нова версия за убийството на съпруга си

В първия момент тя си помислила, че съпругът й се шегува. След като разбрала, че той няма пулс, тръгнала да търси ножица, с която да отреже свинските опашки. „Днес казвам истината. Исках да го направя още на първа инстанция, но бях посъветвана да не променям първоначалните си показания. Не мога да продължа да поемам вина за нещо, за което не съм виновна”, каза Мейзер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар