Ани Салич потвърди една от горещите клюки по неин адрес

Гласувайте за статията

Тв звездата повдигна леко завесата на личния си живот

Новинарката Ани Салич потвърди една от най-горещите клюки за себе си.

Самата тя призна, че вече е преживяла развода си и на хоризонта вече има нова тръпка.

Признанието на Ани Салич дойде, след като неотдавна бе забелязана на романтична почивка в Сандански. Тя е била в компанията на тайнствен джентълмен.

За спа уикенда лицето на Нова тв подбрала малък семеен хотел, с три звезди. Хотелът бил претъпкан с почиващи, но това била и целта й, тъй като само по този начин нямало да се набива на очи.

Ани Салич

Тв звездата повдигна леко завесата на личния си живот

При все, че предприела някои мерки за сигурност, пристигането й в хотела не останало незабелязано. Появата й там едва ли не се превърнало в събитието на месеца. Камериерките и готвачките на хотела били толкова развълнувани, че по време на целия й престой я дебнели, за да се щракнат с нея. Освен това те много държали да изкажат лично възхищението си от присъствието на Ани Салич на малкия екран.

Мъжът, който придружавал известната новинарка обаче не е известна публична личност. В крайна сметка той останал анонимен, поне на този етап.
В кулоарите на Нова тв коментират новата любов на Ани Салич още щом стана ясно, че бракът й с Бранко се е пропукал непоправимо.

Още тогава тръгна и мълвата, че Ани Салич си е изгубила ума по доста по-млад от нея господин. Според разказите на хората от хотела в Сандански обаче, двамата изглеждали на една възраст.

Телевизионерката от много време избягва да коментира личния си живот. Тя дори не се осмели да обяви официално, че вече е разведена. Покрай празниците обаче открехна леко завесата и се издаде с романтични слова в социалната мрежа.

Тогава известната новинарка изказа благодарностите си към мъжа, който я обича. И тогава обаче тя не спомена името му. Освен това звездата не пропусна да се похвали и с романтичната изненада, която въпросният господин й е поднесъл за Свети Валентин, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар