Наталия Симеонова тотално се запусна (Феята на любовта загуби битката с килограмите)

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова съвсем се окръгли, чаровната бивша водеща шокира приятелите с теглото си

Наталия Симеонова, която от известно време живее с дъщеря си в САЩ се върна в родината за 48-я си рожден ден. Бившият й Денис Ризов, който емигрира преди години в Щатите си прибра щерката когато Виктория завърши Италианския лицей, а майка й я последва в Страната на неограничените възможности.

Наталия Симеонова бе забелязана скоро да стои на опашка за дюнер. Блондинката освен, че видимо е наддала на килограми е скъсила и разкошната си коса.

Тя пусна снимка от рождения си ден в социалната мрежа. На която се вижда как се е скрила зад букет от бели рози за да не се набива на очи мощната й фигура.

Симеонова преди време призна, че именно раздялата с бащата на дъщеря й се е отразила на фигурата й . Наталия, която все още няма фактически развод с бившия си съпруг, с кого не живее повече от десетина години сподели, че мъката  за провалата на брака й и загубата на любимия я подтикнала да напълнее.

Тя признава, че когато Денис Ризов се изнесъл от семейния дом с дни лежала в леглото и не слагала храна в устата си, а само ревяла. Вместо обаче да залинее от мъка ефектът бил точно обратния. Започнала неконтролируемо да напълнява, предават от  hotarena.net.

Наталия се уплашила дали не е болна от нещо. Посетила лекар и се изследвала напълно. Специалистите установили, че й няма нищо, но от преживения стрес метаболизмът й се сринал станал бавен и мазнините се трупали по тялото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар