Не е за вярване! Вижте с какво се захвана Диана Найденова

Гласувайте за статията

Журналистката си е дала активна словесна почивка

Със сигурност ще се изненадате много, след като научите с какво се е захванала журналистката Диана Найденова.

За никого не е тайна, че от известно време тя не е на екран. Вероятно мнозина от почитателите на Диана Найденова, се питат какво се случва с нея и къде се е изгубила.

Е, оказва се, че доскорошната телевизионна звезда в момента се занимава със собствен бизнес. Диана Найденова е отворила собствено магазинче, в което продава свещи и аромати. Изглежда, че вече й е писнало да взима интервюта от едни от най-известните политици на страната. Именно с това се занимаваше тя години наред.

Диана Найденова

Журналистката си е дала активна словесна почивка

Самата Диана Найденова сподели в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че е наела търговско помещение, намиращо се на един от централните булеварди в София – „Раковски“. Нещо повече, кокетното й магазинче се намира точно срещу сградата на Европейския парламент.

Диана Найденова уточнява, че свещите и ароматизаторите, които предлага в магазинчето си, са вносни.
Тя е станала дистрибутор на испанска фабрика.
Журналистката е посветила изцяло времето си на разработването на бизнеса й.

Тя обаче уточнява, че ако междувременно се появи някое примамливо предложение и нова възможност за връщане в телевизията, сериозно ще се замисли. Дори разкрива, че по всяка вероятност ще се изкуши отново да заработи на екран, тъй като това е най-голямата й страст.
Несъмнено умее да върши тази работа повече от добре, а и освен това й е любима.

В заключение Диана Найденова посочва, че всеки един човек се нуждае от творческа ваканция в определен период от живота си. Само по този начин успява да види заобикалящия го свят с различни очи.

Докато си почива от телевизионните изяви и е в период на активна словесна почивка, е открила време да се посвети на малкото си магазинче, в което предлага свещи и ароматизатори за дома, подбрани от „приказна“ фабрика в Каталуния, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар