Наследниците на Стефан Шарлопов в люта война за наследството

Наследниците на Стефан Шарлопов в люта война за наследството
5 (100%) 1 vote

Между наследниците на внезапно починалия Стефан Шарлопов вече прехвърчат искри

Напрежение тлее между наследниците на Стефан Шарлопов. Ситуацията се усложнява от факта, че издъхналият внезапно бизнесмен не е оставил завещание.

Наследството, което според слуховете възлиза на сума над 400 милиона лева, ще трябва да бъде поделено между неговата съпруга Бояна и 5 деца на бизнесмена.

Най-голямото дете на Стефан Шарлопов е Ева. Тя е плод на любовта от първата му съпруга Катя.

Младата дама е на 30 години и на нея приживе хотелиерът повери управлението на империята „Шарлопов груп“. Основната битка ще е между нея и вдовицата на баща й Бояна, която е негова законна съпруга.

Тъй като Стефан Шарлопов не е оставил завещание, в случая се прилагат точките от действащия закон за наследството. По закон Бояна трябва да наследи 50% от богатството на покойния си съпруг.

Останалите 50% следва да се поделят на 6 части – една част за вдовицата на Шарлопов и по една част за всяко от децата му.

Приживе бизнесменът от Бургас неведнъж е споделял, че семейството му е голямо и сплотено. Но още тогава между Бояна и Ева е тлеело напрежение.

И двете се престрували на приятелки заради Стефан Шарлопов и с нищо не показали пред него, че не таят особено топли чувства една към друга.

На практика сега Ева ще трябва да отстъпи ръководството на огромната империя „Шарлопов груп“ на своята мащеха, тъй като тя притежава повече от 50% от компанията и всички активи на покойния й баща.

Майката на Ева – Катя също може да има претенции към наследството. Но едва ли ще бъдат уважени. При развода си с нея Стефан Шарлопов я обезщетил с 250 000 евро, няколко имота, автомобили и дребен бизнес, но Катя проиграла всичко, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар