Баровският дом на Венета Райкова прокълнат (Вижте къде се шири звездата)

Гласувайте за статията

Венета Райкова тъне в разкош, но баровският й апартамент й носи нещастие

Венета Райкова, която обяви, че се развежда живее в разкошния си апартамент само с сина си Патрик. Бившият й Тишо остави всичко заради детето. Нямал претенции към семейното жилище. Но пък за сметка на това журналистката смятала, че то не й носи късмет.

Звездата на „Папараци” малко преди да се сдобие с подреденият като от списание апартамент изгоряла с 50 бона. Които дала за жилище на зелено, а фирмата продавач я измамила.

По-късно Райкова и Тихомир спечелиха 75 хиляди лева от „Сделка или не”, които заедно с други спестявания вложиха в споменатия апартамент. Който се намира в софийския квартал „Изток” в комплекс от затворен тип. Въпреки, че станаха новодомци семейството изпадна в криза и Венета се опита да  продаде новата придобивка.

За щастие или не никой не проявил интерес към пуснатия за продажба имот. Тогава водещата бе убедена, че зли сили и лоша енергия тегнат над жилището. Вторият удар дошъл когато заради делото с Юксел Кадриев му бе наложена възбрана докато телевизионерката напълно се разплати с новинаря, предават от електронното издание retro.bg.

След този случай и след развода с Тишо Райкова се отказала веднъж завинаги да пуска апартамента за продан. Той бил обзаведен в бароков стил. Мебелите били уникати. Кухнята била снадена с най-модните уреди, а в банята се мъдрела едноместна вана.

Резиденцията, която обитава Райкова е под денонощна охрана. За живущите в комплекса на разположение са открит басейн, ресторант, голям парк, сауна и джакузи, студио за йога, че и медицински център.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар