Християн Гущеров глези Светлана Василева като принцеса

Християн Гущеров глези Светлана Василева като принцеса
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров глези бъдещата си съпруга Светлана Василева

Християн Гущеров подари романтична почивка на Светлана Василева. Двамата прекараха Свети Валентин в Будапеща. Влюбената двойка е отседнала в хотел „Фор сизън“, който е най-скъпият в града.

За своята любима бизнесменът е избрал стая с изглед към река Дунав. Стаите от този тип започват от 1100 лв цена за нощувка. Отделно се плаща бутилката шампанско за посрещане на влюбени, както и романтичната вечеря.

Това означава, че за една вечер там милионерът се е бръкнал около 1000 евро.

Междувременно се появи информация, че Християн Гущеров е инвестирал цяло състояние в усмивката на изгората си, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Наскоро се появиха снимки на 18-годишната Светлана Василева, от които се вижда, че в онзи период от живота си тя е била плашещо грозна. Но най-стряскащото във визията й са кривите жълти зъби.

Но сега, за разлика от онова време, Светлана Василева може да се похвали с искрящо бяла усмивка, която отдалече личи, че е изкуствена. Новите зъби на блондинката струват цяло състояние.

Дори Християн Гущеров целенасочено разпространил клюката, че той е финансирал новите зъби на половинката си, за да се чувства тя добре в сватбения им ден.

Но истината се оказа коренно различна. Всъщност Християн Гущеров няма нищо общо с новите зъби на Светлана. Корекцията на усмивката е била направена в периода 2012-2015 година.

Цели 3 години денталните специалисти от елитна стоматологична клиника във Варна и София се борили с кривите и жълти зъби на моделката.

Трансформацията и последните детайли около новата й усмивка са били извършени от най-добрите дентални специалисти в столицата. За услугата Светлана Василева е платила 50 000 лв, пише Хот арена. Но по онова време все още не е имала нищо общо с Християн Гущеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Християн Гущеров глези Светлана Василева като принцеса”

  1. Елена

    февр. 22. 2018

    Той глезеше и Марчето, като принцеса, а после се оказа, че я пребивал от бой. Но тези меркантилни момичета са готови на всичко за паричките на прасчо. И все големи любови ги свързват, хахахахаха

Добавете коментар