Веселин Маринов не е на себе си

Гласувайте за статията

Напоследък му се събра твърде много

В последно време трубадурът от Полски Тръмбеш – Веселин Маринов, изглежда посърнал.

Причината за това се крие в редицата неприятности, които са му се струпали напоследък над главата и най-вече изневярата на последната му изгора.

Веселин Маринов изглеждал коренно променен на поклонението на своя приятел Стефан Шарлопов. Отдалеч си личало, че е посърнал, а запознати са категорични, че минорното му настроение далеч не се дължало само на загубата на приятел, а и на поредната несполука в личен план.

Веселин Маринов

Напоследък му се събра твърде много

Запознати издават, че неотдавна Веселин Маринов се разделил с последната си изгора Веселина. И тя подобно на останалите жени в живота му се подиграла с него. Естрадният изпълнител обърнал гръб на добричлийката заради изневяра. И този път певецът се почувствал измамен, тъй като бил последният човек, който разбрал за любовната й афера.

Влюбените адаши доскоро посрещали заедно празниците и дори демонстративно се разходила на мегдана в Разлог в първите януарски дни.
Междувременно Веселин Маринов решил да запознае родителите си с новата си изгора. Майка му обаче била категорично против Веселина да прекрачи прага на благочестивия им дом.

Родителката на Веселин Маринов била наясно с факта, че Веселина имала две деца и доста авантюри с други мъже, докато живеела под един покрив със съпруга си. Пенсионерката не можела да преглътне лошата репутация на кандидат снахата и набързо скастрила мераците на сина си да отведе и нея до олтара.

Първата снимка на изпълнителя след преживяната поредна измама се появи преди две седмици. Тогава той бе засечен в мъжка компания в спа курорта Велинград. Въпреки, че дружината била там по хубав повод, певецът не намирал сили да се усмихва.

Всички наоколо го заглеждали, тъй като отдалече си личало, че е много променен. Освен видимо състарен и отчаян след поредната раздяла, той променил и прическата си. Оказва се обаче, че доста подкъсената му коса се дължи на факта, че заради множеството драми в живота му, напоследък е започнал да оплешивява, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Веселин Маринов не е на себе си”

  1. бате Жоро

    февр. 20. 2018

    Екс съпруга на Веселина # Иван Гочев от село Балканци поръчва и плаща за всички статии за Веселин Маринов.нараненият бизнесмен се пропи от мъка,че жена му го заряза.Познавам ги баща и син Гочеви-подмолни и долни хора.Некоректни в бизнеса.

Добавете коментар