Десислава Радева е бясна на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Ядосаната Десислава Радева изпратила гневен смс на Слави Трифонов

С дългогодишната дружба между Десислава Радева и Слави Трифонов е свършено. Инициативата за прекратяване на приятелството им е лично на Дългия.

Дружбата му с настоящата първа дама датира от 1997 година. Тогава Деси кандидатствала за секретарка на шоумена и той избрал именно нея за свободната позиция.

Постепенно настоящата президентша успяла да спечели доверието на шефа си. И от негова секретарка станала мениджър в продуцентската му компания.

Но при възможността да започне работа с Румен Радев, Десислава Радева избрала него пред шоумена. Дори и след напускането й, двамата запазили много добри отношения.

Запознати с отношенията им коментират, че Деси многократно е засвидетелствала уважението и добрите си чувства към Слави Трифонов. Неведнъж тя е правила жестове към него.

С нейна помощ шоуменът успя да се качи на военен самолет. Факт е, че Румен Радев е единственият политик, за когото шоуменът прави ласкави изказвания в книга си.

Но в последните дни Слави Трифонов рязко промени отношението си към държавния глава и неговата половинка. Първата дама и съпругът й редовно присъстват в скечовете, излъчвани в шоуто на Дългия.

Последно Башиянов влезе в ролята на Десислава Радева,  а колегата му Иво Сиромахов в ролята на президента. Комиците пресъздадоха ежедневието на президентското семейство.

Башиянов се появи с тигрова рокля и офицерска шапка. Той представи Радева като властна и ревнива жена с беден речник. Колегата му се вживя в ролята на мъж под чехъл за какъвто представи Румен Радев.

След тази изцепка, Десислава Радева не издържала. Първата дама изпратила гневен смс на бившия си работодател и не скрила разочарованието си от неговото поведение, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар