Анита Мейзер овдовявала цели 3 пъти

Гласувайте за статията
Анита Мейзер

Анита губи трима съпрузи

На Анита Мейзер определено не й върви с мъжете

Тя е овдовявала цели 3 пъти – разкрива в. „Уикенд“. Първият й съпруг – българин, строителен предприемач от Варна, издъхва в линейката на път за болницата в морската столица. Бил в прединфарктно състояние, но докато го закарат в клиниката, сърцето му не издържало.

В Америка Анита Мейзер се жени повторно за американеца от еврейски произход Марк Мейзер, от когото пипва фамилията.
„Хубав мъж, но болнав. Отгледа дъщеря й като родно дете. За съжаление и той се спомина набързо – беше и на години вече. С Ники овдовява трети път. Вероятно такава е кармата й – да е сама, да остава вдовица. Представете си с колко много сълзи и горчивина е белязан животът й. Такава болка – от загуба на съпруг може веднъж да се преживее, но втори и трети път…Не всеки би могъл да се справи“ – разкрива приятелна на Анита Мейзер от Варна.

Вероятно до половин година Анита Мейзер ще излезе на свобода, ако не се случи нещо извънредно. Силиконката не желаела да контактува с почти никого от приятелите си, а на свиждане допускала единствено дъщеря си Джули.
За да си гарантира медийно спокойствие и да не се натоварва от новините по телевизиите, Жулиета прекарва повечето време в компанията на приятелки в чужбина. Веднъж месечно идва в България, за да отиде на свиждане при майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар