Сесил Каратанчева спи с тигров питон (Подробности)

Гласувайте за статията

Сесил Каратанчева има интересен домашен любимец

Сесил Каратанчева има доста интересен домашен любимец. Тенисистката живее не с какво да е, а с  тигров питон. Змията се казва Скарлет и е много мила според спортистката. Домашният си любимец Каратанчева получава от Виена. Според думите й тя е декоративна и няма да расте повече. Тенисистката се шегува, че змията не я мери вечерно време и няма да я изяде. Домашният любимец е кръстен на Скарлет О’Хара от филма „Отнесени от вихъра” и се храни с мишоци. Храната на змията обаче малко плаши нашата спортистка.

Каратанчева сподели още при Гала за началото на спортната си кариера, когато е едва на пет години и половина. Младата тенисистка не обича вкуса на кафето за разлика от всички свои роднини и затова се наслади на чаша чай в студиото.

„Детето е един бял лист хартия”, каза Сесил. А за това накъде ще тръгне са отговорни неговите родители. Те го насочват към правилния според тях път. Родителите на Каратанчева са много амбициозни на тема тенис. Баща й иска тя да стане тенисистка, след както той не е успял и е станал гребец. „Нямаше как да те направим пианистка, просто ти не искаше да стоиш на едно място”, казва й той. Майка й се занимава  волейбол.

Когато е едва на пет години Сесил започва да тренира тенис, но й се струва твърде скучно. Започва да й харесва чак след първите победи на турнирите. Семейството й е изключително щастливо от нейните победи. „Тотално си бях подкупена в началото”, сподели тенисистката. Сега Сесил оценява амбициите на своите родители за нея, защото според нея всичко се е отплатило.

Сесил Каратанчева спи с тигров питон

Сесил Каратанчева спи с тигров питон

Каратанчева сподели още, че животът на спортистите не е „лъскава лайфстайл”. Всичко се постига със строг режим и много усилени тренировки. Спортът е работа, а не хоби, както си мислят хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар