Веско Маринов се състари след раздялата с половинката си (Изневярата съсипа трубадура)

Гласувайте за статията

Веско Маринов повехна и оплешивя след раздялата с Веселина, стресът от изневярата й брутално го съсипа

Веско Маринов е напълно неузнаваем след раздялата си с последната си любима. Трубадурът не може да преживее поредната изневяра на половинката си. Предателството на жените му го преследва цял живот.

Говори се, че Веска от Добрич сложила рога на певеца и се подиграла с него. Точно заради измамата той се разделил с нея. И както винаги се случва разбрал последен, че тя го мами. Така стана и преди време с предходната му жена Цветанка.

На първата снимка, която се появи след раздялата на влюбените Маринов изглежда направо рухнал. Уж се бе събра с приятели да празнува във Велинград, а се вижда как любимецът на народа няма сили дори за фотото да се усмихне.

Според запознати от силния  стрес косата му започнала да капе. Затова Веско я скъсил почти до нула номер.

Говори се, че в последно време естрадният ас живо се интересувал от процедурите за присаждане на коса. Установил, че в съседна Турция излиза не толкова скъпо тази сложна разкрасяваща процедура и много бг звезди и знаменитости се спасяват от проблемите си там, предават от електронното издание retro.bg.

Само дето бил изключително притеснен, че интервенцията била много болезнена. Според предварителната му информация специалистите пробивали над 5 хиляди дупки в главата на пациента за да присадят космените фоликули. А и поддръжката след това била много сложна и се изисквали непрекъснато грижи за новата коса.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Веско Маринов се състари след раздялата с половинката си (Изневярата съсипа трубадура)”

 1. Краси

  февр. 16. 2018

  Ти като им изневеряваше с фенки това брои ли се за изневяра? Сега хубаво ли ти е?!

 2. Поръчителят на статията

  февр. 17. 2018

  Статиите ги поръчва еск съпруга на Веселина.Освен,че е алкохолно зависим му се иска описаната двойка по-горе да са разделени,но уви-не са :):):):). Иван Гочев е драскача за всички статии написани за Веселин Маринов и Веселина

 3. sophialee

  февр. 26. 2018

  Лиза Стоилова, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

 4. BlackWolf

  февр. 27. 2018

  Она не гаечка просто наши переводчики не совсем верно перевели

Добавете коментар